sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Alkoholin vaikutus seksuaalisen häiriökäyttäytymiseen

Kyllästyneenä kaikenlaiseen pelimieskulttuuriin halusin alkaa kirjoittamaan omasta seuran haustani ja seksikokemuksistani. Haluan kirjoittaa aiheesta lähinnä epäonnistumisten ja hauskojen sattumusten kautta. Tässä blogissa opit tuntemaan sanan epäonnistuminen etkä tule saamaan 10-tapaa-päästä-hunajakennolle-tyylisiä neuvoja. Blogi ei jää pelkästään seksiin, vaikka sekin varmasti monesta mukavaa olisi, vaan käsittelee laajemminkin ihmissuhteita ja miesten ja naisten välisiä eroja. Toivottavasti saamme blogista interaktiivisen kokemuksen johon käyttäjät voivat lisätä, kumota tai täydentää minun tekemiäni usein suunnattoman ylisuuria yleistyksiä, jotka eivät perustu mihinkään tieteellisesti todistettuun faktaan vaan ainoastaan omiin subjektiivisiin näkemyksiin. Ensimmäisellä keralla käsittelemme alkoholin vaikutusta seuranhaussa. Aihe on laaja ja tällä kertaa käsittelemme aiheesta vasta pienen osan.

Alkoholi on se voima, joka saa rumimmastakin naisesta prinsessan. Oman teoriani mukaan alkoholin on keksinyt aikoinaan katkerien naimattomien, ja kyllä tarkoitan juuri sillä toisella tavalla naimattomien, tavallista rumempien naisten joukko. Tämä on ollut varhaisajan puutteessa olleille naissukupuolen edustajille ainoa mahdollisuus saada sitä hyvää. Jos mietit ajatusta tarkemmin huomaat kuinka oikeassa olenkaan ja kuinka kauaskantoiset seuraukset tällä on ollutkaan. Vaikka lukion terveystiedon opettaja yritti tunnilla kuinka terottaa että: ”Ettehän te enää ajattele niin että miehet saa ja naiset antaa”. Täyttä paskapuhetta. Edelleenkin yhden yön markkinoilla on 90% tapauksissa kysymys siitä, että nainen päättää ottaako miehen vai ei. Nämä 10% tapauksista liittyvät juurikin rumempiin naisiin. Näkisin että näissä tapauksissa on miehen päätös tanssitaanko tänään vaakamamboa vai jääkö alkoholi ainoaksi asiaksi mikä menee syvälle kurkkuun. Nyt tarvitsee kuitenkin muistaa, että tarinamme prinssi on hyvin tukevassa humalassa ja isoluinen sammakkoprinsessamme on jo muuttunut sulavalinjaiseksi joutseneksi. Ja niinhän siinä taas käy, että rumien naisten vuosisatoja kestänyt salajuoni toimii jälleen. Nainen saa tyydytyksensä ja mies saa jälleen tahran omaan saldoonsa. Täytyy myöntää, että itse olen samaan ansaan itseni ajanut. Se on inhimillistä. Toisaalta minua kiukuttaa nämä kavalat seireenit, jotka houkuttelevat yön pikkutuntien aikana suloihinsa, mutta aamulla hirviö ei suostu lähtemään hyvällä tahdollakaan.

Nyt on meidän miesten aika nousta barrikadeille ja näyttää oikeat karvamme. Unohtakaa sulkien metsästys ja keskittykää tuohon 90%. Älkää olko epätoivosia. Älkää vongatko. Älkää näyttäkö naisille, että he pystyvät viemään meitä kun pääsiä narussa. Kun naiset oppivat ymmärtämään, että miehet eivät ole baarissa itsestäänselvyyksiä saadaan ylimielinen feministikulttuuri kitkettyä naisistamme ulos. Lisäksi säästämme omaa työtämme ja saamme sinkkumiesten seksifrekvenssiä nostettua. Meille jokaisella on annettu hieno seksuaalisuuden miekka, käyttäkäämme sitä oikein. Jokainen mies on aktin arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti